Welkom

Fijn dat u interesse toont in meubelmakerij / atelier, Anderson & Westland. Onze kerntaken zijn het leveren van: Kwaliteit, Vakmanschap, Ervaring en Creativiteit.

Visie

Wij zijn een enthousiast en groeiend bedrijf, waarbij ontwikkeling centraal staat. Samen met onze opdrachtgevers willen wij op creatieve en flexibele wijze, producten vervaardigen / ontwikkelen, waaruit tevredenheid en kwaliteit ontstaat. Daarnaast verliezen wij niet onze kerntaken uit het oog; Kwaliteit, Vakmanschap, Ervaring en Creativiteit.

Samenwerking

Wij ontwerpen naar wens, zowel voor particulieren als zakelijke klanten, aanvulling voor kunstenaars, architecten, vormgevingsbureaus, midden- en kleinbedrijf. Dit kan vari�ren van keukens, tafels, kleinmeubelen, meubelen of projecten. Ieder zijn individuele idee / wens is een mogelijkheid. Wij werken met uiteenlopende materialen; hout, glas, steen, kunststof e.d.
Wij begeleiden u met het maken van uw ontwerp, of geven vorm aan de uitvoering van een ontwerp in eindfase. Wellicht kan advies voldoende zijn.


Mocht u vragen hebben, een idee, wens of een ontwerp willen laten uitvoeren / ontwikkelen , kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken. Onze projecten worden momenteel ge�pdate.


Met vriendelijke groeten,


Andre Westland